POPULAIR


Vulstations

Duikwinkels

Duikreizen

Duikcampings

Disclaimer

NIEUW


Divecenter DiveSenses

Duikcentrum Nijmegen

Het Veenmeer Tynaarlo

Vulstation Dreischor

Zandhokan Harderwijk


PREMIUM PARTNERS


NOB

DUIKEN

Nemo 33

WOSD

IAHD


Duiken is hét magazine

van de onderwaterwereld

Duiken brengt de onderwaterwereld bij je thuis

© 2010 - 2018 Duiklucht.nl    

  Uitsluitend NEN-EN 12021 gekeurde vulstations      Deskundig advies      Landelijke dekking   

Mail: info@duiklucht.nl Mail: info@duiklucht.nl

WOSD is in 2005 opgericht om een nieuwe, innovatieve methode van (duik)opleidingen te ontwikkelen waarbij de internationale duikindustrie naar een hoger niveau wordt getild met moderne hulpmiddelen en technieken.

Bij WOSD zijn alle cursussen en opleidingen gebaseerd op het zogenaamde ‘Digital Learning System’ of te wel ‘D-Learning’. Hierbij ontvangt de cursist, bij aanvang van de opleiding, een multi-media pakket waarbij hij of zij thuis de volledige theoretische kennis eigen kan maken, 24 uur per dag / 7 dagen in de week.

De International Association for Handicapped Divers (IAHD) is een ISO gekeurde en internationaal erkende duikorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden van mensen met een beperking. Wij geven je de mogelijkheden om te leren duiken onder begeleiding van professionele, goed getrainde instructeurs om je een onvergetelijke tijd onder water te geven. Binnen de IAHD zijn er ook speciale opleidingen waarbij je leert om mensen met een beperking te begeleiden en/of op te leiden.

De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) is de bond voor alle duikers en daarmee dé organisatie voor iedereen die het unieke van ‘onderwater-zijn’ wil beleven. De NOB is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF, de wereldduikfederatie CMAS en de Europese duikfederatie EUF. Zo'n 15.500 aangesloten duikers, 2100 duikinstructeurs en 280 duikverenigingen en duikscholen profiteren van het feit dat de NOB zich opstelt als dienstverlener, belangenbehartiger en loket voor alle vragen met betrekking tot de onderwatersport.

Premium Partners

Premium Partners

De onderstaande partners zijn de huisvrienden van onze site. Deze partners zorgen er voor dat we onze site vanaf 2010 in de lucht kunnen houden. Zij ondersteunen onze missie om alle duikers in Nederland zo goed mogelijk te informeren over waar ze de meest veilige NEN 12021 vulstations kunnen vinden.

Bezoek de onderstaande sites eens om te zien waar onze huisvrienden voor staan en wat ze u allemaal kunnen bieden.

                                                           

Joost Berden grondwerken is een klein, ervaren bedrijf in uitvoering van grondwerken en gladheidbestrijding. Of het nu gaat om het verrichten van grondwerk voor tuin en oprit, uitgraven van vijver of zwembad, uitgraven van kleine bouwputten en funderingen, riolering aanleggen, bestratingwerkzaamheden, leeghalen van uw tuin of plaatsen van L-elementen en schuttingen, egaliseren of slopen van kleine gebouwen en de gladheidbestrijding; uitgangspunt is altijd kwaliteit in een betaalbaar jasje.

De eerste Duiklucht Partner van onze site was de firma Aegir in Stein in Zuid Limburg. Aegir Divecenter is een uniek bedrijf vanwege de hoogwaardige producten en de kwalitatieve flesvullingen die worden aangeboden. Daarnaast beschikken de eigenaren en medewerkers van Aegir Divecenter over de kennis en de duikervaring welke nodig is om de consumenten van een gedegen advies te voorzien. De kennis met betrekking tot de nieuwste ontwikkelingen wordt bijgehouden door het volgen van gerichte cursussen. Op deze wijze zijn ze niet alleen een kwalitatief hoogstaande duikwinkel, maar blijven ze dat ook.

DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale non-profit medische en research organisatie gewijd aan de veiligheid en gezondheid van duikers. Opgericht in 1983 bestaat DAN Europe om deskundige informatie en advies te geven ten voordele van haar leden en het duikpubliek. DAN Europe DAN geeft spoedeisende medische adviezen en assistentie bij onderwater duikverwondingen en werkt aan het voorkomen van verwondingen en het promoten van duikveiligheid DAN promoot en ondersteunt onderwater duikresearch en -educatie

Streeft ernaar de meest accurate, up-to-date en niet vooringenomen informatie te verstrekken over zaken van algemeen belang voor het duikpubliek