POPULAIR


Vulstations

Duikwinkels

Duikreizen

Duikcampings

Disclaimer

NIEUW


Wobbegong Amersfoort

Divecenter DiveSenses 

PREMIUM PARTNERS


NOB

DUIKEN

Nemo 33

WOSD

IAHD


Duiken is hét magazine

van de onderwaterwereld

Duiken brengt de onderwaterwereld bij je thuis

© 2010 - 2020 Duiklucht.nl    

  Uitsluitend NEN-EN 12021 gekeurde vulstations      Deskundig advies      Landelijke dekking   

Mail: info@duiklucht.nl Mail: info@duiklucht.nl

Dive & Travel is een gespecialiseerde reisorganisatie voor duikreizen over de gehele wereld. Op de website vind je informatie over reisbestemmingen en algemene informatie over duiken, bedoeld voor beginnende en gevorderde duikers. Dive & Travel heeft meer dan dertien jaar ervaring met het samenstellen en verkopen van duikreizen. Bijna alle bestemmingen binnen hun aanbod hebben ze persoonlijk bezocht. Natuurlijk hebben ze er ook gedoken, want elke duikbestemming is anders en heeft zijn eigen kenmerken en onderwaterwereld.


Souldivers duikvakanties heeft over de hele wereld gedoken en weet dus waar ze de mooiste duiklocaties kunnen vinden. Zij werken samen met hoog gewaardeerde PADI-duikcentra en lokale PADI Professionals. Elke reis wordt zorgvuldig samengesteld met als doel je te laten genieten van een fantastische duikreis met enthousiaste duikers. Alle reizen (bij een groepsgrootte van min. 8 personen) en activiteiten worden begeleid door het Souldivers Diveteam.

Travel and Joy is gespecialiseerd in duikreizen, hun aanbod stemmen ze af op de duikende reiziger. Uw persoonlijke wensen worden verwerkt in een totaalpakket, dit in samenwerking met degelijke, erkende duikcentra en resorts. Travel and Joy s top duikbestemmingen zijn ondermeer, duikparadijzen Egypte, Bonaire, Indonesië, Malediven, Maleisië en de Fillipijnen. Maar ook bijzondere bestemmingen, Mozambique, Galapagos, New foundland e.d., kunnen verwerkt worden in een offerte voor uw gezin of club. Natuurlijk zijn er ook kortbij duikvakanties beschikbaar.

Duikvakanties met Vakantieduiker: Geen buddy of gewoon geen zin om alleen op duikvakantie te gaan? Hou je van duiken of zou je het graag een keer willen leren? Zou je graag op duikvakantie willen, maar heb je geen tijd om zelf alles uit te zoeken? Graag les van een Nederlandse instructeur op een buitenlandse bestemming? Liefst Nederlandse reisbegeleiding mee op je exotische duikreis? Speciale wensen en op zoek naar een duikreisbureau dat reizen op maat verzorgd? Zoek je een persoonlijke, vriendelijke, maar professionele benadering? Als je 1 van deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden, ben je bij Vakantieduiker.nl op het juiste adres!

Op geheel Eigen Wijze organiseert Eigen Wijze DUIKreizen duikreizen naar uiteenlopende bestemmingen. Maatwerk naar bijzondere bestemmingen en voor iedere (duik) wens een passend aanbod. Wat Eigen Wijze DUIKreizen echt onderscheidend maakt is de enorme kennis van onze bestemmingen en een zeer ruime duikervaring. Zij kennen de leukste hotels, de snelste vluchten, de gezelligste restaurants, de mooiste duikstekken en de meest bijzondere (duik) plekken op aarde. Waarom? Omdat ze er zelf geweest zijn!

Wild Water is trots te kunnen stellen dat zij vele fijnproevers onder onze klanten tellen! En fijnproevers zijn altijd op zoek naar originele bestemmingen... Anderzijds weigeren wij zomaar om het even welke bestemming op onze website te gooien!!! Een degelijke kennis van alle bestemmingen is noodzakelijk om correcte informatie te kunnen verschaffen. Naast de alom gekende duikbestemmingen als Egypte, Filippijnen, Indonesië, Malediven, etc mag Wild Water zich terecht dé specialist noemen voor minder vanzelfsprekende bestemmingen als Galapagos, Bahamas en Cocos Island.
                                                            

Kies één van de vele aangename hotels en duikkampen in één van de topduikplaatsen in Egypte. U kunt daarbij kiezen uit verschillende duikproducten. Kiest u bijvoorbeeld voor een volledige duikcursus of wilt u slechts enkele dagen duiken? Egypte.nl biedt in ieder geval een ruim duikassortiment aan.


Duikreizen

Geadviseerde Reisbureau’s

De onderstaande reisorganisaties zijn partner van onze site. Alle reisorganisaties, die door ons als Duiklucht Reispartner benoemd zijn, staan garant voor hun specialisme in duikreizen en hebben jarenlange ervaring op dit gebied. Tevens bieden alle door ons geadviseerde Duiklucht Reispartners reizen aan voor zowel de beginnende als de gevorderde duiker. Naast het feit dat onze Reispartners het allerbeste kunnen adviseren voor duikers, kunnen ze ook de niet duikers begeleiden naar ontspannen vakantieplezier.                                                            

BON travel is sinds 1999 de specialist voor reizen naar het Caribisch gebied. Bonaire is haar eerste grote liefde. Dit eiland kennen we dan ook van voor tot achter. We kunnen je zelfs vertellen wat de leukste duikspots zijn. BON travel heeft nauw contact met de verschillende accommodaties en duikscholen. Samen met deze partners bieden we de altijd scherpe Bon Duik Deal: accommodatie, vliegticket, huurauto, lucht & lood. Of ga Island Hoppen en combineer diverse duikbestemmingen: Saba, Curaçao of St. Eustatius. Echt iets bijzonders? Ga duiken in de Blue Hole of ontmoet de walvishaaien bij Belize.

Diving World Nederland boven en onder water een wereld van verschil! Al 14 jaar bieden zij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in nagenoeg alle delen van de wereld. Je kent ze misschien het beste van het ruime aanbod in liveaboards, waar ze marktleider in zijn. Van Egypte tot Micronesië, het aanbod is nagenoeg onbeperkt. Naast standaard reizen bieden ze maatwerk aan, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie voor een goede prijs kun je bij hen terecht. Vanzelfsprekend krijg je een persoonlijk advies!