POPULAIR


Vulstations

Duikwinkels

Duikreizen

Duikcampings

Disclaimer

NIEUW


Wobbegong Amersfoort

Divecenter DiveSenses 

PREMIUM PARTNERS


NOB

DUIKEN

Nemo 33

WOSD

IAHD


Duiken is hét magazine

van de onderwaterwereld

Duiken brengt de onderwaterwereld bij je thuis

© 2010 - 2020 Duiklucht.nl    

  Uitsluitend NEN-EN 12021 gekeurde vulstations      Deskundig advies      Landelijke dekking   

Mail: info@duiklucht.nl Mail: info@duiklucht.nl

Kamperen op Camping Orisant is genieten aan de schone Oosterschelde op een kilometer afstand van het gemoedelijke Colijnsplaat. Bij Orisant kampeert u in de vrije natuur, omgeven door bouwland en grenzend aan een kleine beschermde polder waarin talloze zeldzame vogels huizen. Camping Orisant is voorzien van meerdere duikfaciliteiten. Wilt u tijdens uw vakantie een aantal prachtige duiken maken? Ook daarin wijzen zij u graag de weg.


Nabij het fraaie brinkdorp Zuidlaren en in het gevarieerde stroomdallandschap van de Drentse Aa ligt Recreatiecamping 't Veenmeer. Door de combinatie van de gezellige familiecamping, een modern opgezet villapark en de prachtige door bronwater gevoede- duikplas is deze Duiklucht Camping heel bijzonder en welhaast uniek te noemen.  

Camping Muralt bevindt zich in de provincie Zeeland, vlak bij de kust op het eiland Schouwen-Duiveland. De camping is direct gelegen aan het gezellige dorp Scharendijke, slechts enkele minuten verwijderd van het prachtige Noordzeestrand, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Op ons terrein bevindt zich Duikcentrum De Grevelingen, al 25 jaar een begrip binnen de duikmarkt.


Camping Zierikzee is een gezellige en gemoedelijke "groene" camping voor jong en oud. De Camping is centraal gelegen op het mooie Schouwen-Duiveland en daarmee een ideale uitvalsbasis voor allerhande uitstapjes en activiteiten. Op deze Duiklucht Camping vindt u plaatsen voor stacaravans, trekkersvelden en aparte passantenplaatsen. Gezien de ligging nabij Oosterschelde en Grevelingenmeer is Camping Zierikzee een ideale verblijfplaats voor duikers.

Beschut door een oude zeedijk, in een prachtige omgeving direct aan het Veerse Meer, ligt de gezellige vier-sterren (****) gezinscamping De Veerhoeve, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Camping de Veerhoeve ligt in het hart van Zeeland en biedt daardoor de ideale uitvalsbasis voor duikers. Naast het kamperen bieden zij u ook diverse verhuuraccommodaties aan; bungalows, groepsaccommodaties, luxe lodges, chalets en blokhutten.

Familiecamping de Zeester is uniek gelegen aan de Oosterschelde, één van de schoonste wateren van Europa. Op loopafstand vindt u een prachtig natuurreservaat met vele verschillende watervogels en voor kinderen een kunst-
matig aangelegd strandje alsmede een kinderboerderij/heemtuin vlakbij. De camping biedt duikers en duikgezinnen met kinderen alle comfort, een rustige en ontspannen atmosfeer en een kantine waar lekker kan worden gegeten.

Duikcampings

Geadviseerde Duikcampings

De onderstaande Duikcampings zijn partner van onze site. Alle campings, die als Duiklucht Camping benoemd zijn, hebben een gunstige ligging tov het duikwater in de regio en bieden alle mogelijkheden om groepen duikers en/ of duikgezinnen een onvergetelijke tijd te bezorgen. De Duiklucht Campings zitten verspreid over heel Nederland.